/ Przepisy / Pasta serowa

Opis przygotowania

Ser przetrzeć przez sito, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, śmietanę i obie papryki. Wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.

Dorzucić pokrojoną w słupki rzodkiewkę (można ją też pociąć na plasterki i położyć na kanapce z serową pastą).

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 22
Ewa gotuje - odc. nr 22

Odcinek "piknikowy". W kuchni Ewa Wachowicz przygotuje pasty z wędzonej...

 

Podobne przepisy

Dynia a'la Hasselback

Po szwedzku;-)

Pasztet z soczewicy

Znakomita przystawka na wigilijną wieczerzę!

Jaja w skorupkach podsmażane

Jajka ugotować na twardo. By nie pękały, nakłuć skorupki na szerszym końcu. Ostudzić ...

Kaszotto w piwie

Cebulę pokroić w kostkę, zeszklić na patelni na maśle. Dorzucić drobno pokrojony czos ...

Wróć do listy przepisów