/ Przepisy / Pasta jajeczna

Opis przygotowania

Składniki zmiksować. Przyprawić solą i pieprzem. Dodać posiekany szczypiorek lub rzeżuchę. Wymieszać. Udekorować zieleniną.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 22
Ewa gotuje - odc. nr 22

Odcinek "piknikowy". W kuchni Ewa Wachowicz przygotuje pasty z wędzonej...

 

Podobne przepisy

Koktajl z kiwi, bananów i pomarańczy

Solidny zastrzyk witamin!

Śliwki w boczku

Śliwki wypestkować, nie docinając do końca. W miejsce pestek...

Ceviche z pstrąga

Latynoska przystawka z zawojską rybą;-)

Kiszone pomidory

Świetny dodatek lub przystawka;-)

Wróć do listy przepisów