Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pasta jajeczna

Opis przygotowania

Składniki zmiksować. Przyprawić solą i pieprzem. Dodać posiekany szczypiorek lub rzeżuchę. Wymieszać. Udekorować zieleniną.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 22
Ewa gotuje - odc. nr 22

Odcinek "piknikowy". W kuchni Ewa Wachowicz przygotuje pasty z wędzonej...

 

Podobne przepisy

Musztarda domowa

Z miodem, papryką i kurkumą;-)

Kiszone pomarańcze

Znakomity dodatek do dań słonych, jak też deserów!

Pasztet z grzybami

Mięso pokroić na mniejsze kawałki. W wysokim garnku przesmażyć najpierw podgardle - j ...

Wrapy do szkoły

Zamiast klasycznych kanapek...

Wróć do listy przepisów