/ Przepisy / Brzoskwiniowe serniczki

Opis przygotowania

Herbatniki pokruszyć, dodać roztopione masło, wymieszać. Masę herbatnikową nałożyć do pierścienia, ubić.

Dodać serek homogenizowany (musi być „zwarty”), wymieszany z drobno pokrojonymi brzoskwiniami i cukrem waniliowym. Posypać tartą czekoladą. Zdjąć pierścień.

Czynności powtarzać aż do wyczerpania składników.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 79
Ewa gotuje - odc. nr 79

Odcinek „młodzieżowy”. Rozpoczynamy program przy wózku z hot-dogami…,...

 

Podobne przepisy

Gruszki w czerwonym winie

Cukier zalać w garnku winem i postawić na ogniu. Dodać przyprawy. Powoli odparować po ...

Dżem z cukinii

Startą cukinię gotować na małym ogniu przez ok. 2 godziny do miękkości...

Pierniczki

Masło roztopić, wsypać cukier. Gdy się rozpuści, dodać miód. Zdjąć z ognia, dać przyp ...

Muffinki pomarańczowe

Bardzo aromatyczne!

Wróć do listy przepisów