
Sałaty przełożyć do miski, dorzucić przekrojone na pół pomidorki koktajlowe. Musztardę połączyć z syropem z fig i octem balsamicznym (syrop z fig można zastąpić sokiem z malin). Przyprawić solą i pieprzem. Dodać oliwę. Wymieszać. Polać sałatę.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
W tym odcinku: żeberka w coli, kapusta a na deser placek z brzoskwinia...
Kapustę przekrój w poprzek na pół, następnie pokrój w ćwiartki. Przełóż do miski - ta ...
Mozzarellę poszarpać na talerz. Ser Brie pokroić na mniejsze kawałki i również ułożyć ...
Kuskus zalać wrzątkiem i odstawić na 5 minut. Do ciepłej, ale już nie gorącej kaszy, dodać pokrojone w paski suszone pomidory...
Pora umyć pod bieżącą wodą, posiekać w półplasterki...