Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sałatka szwajcarska

Opis przygotowania

Cebulę pokroić w półplasterki, szynkę, ser i ogórki w słupki. Przełożyć do miski. Dodać posiekaną natkę pietruszki.

Zalać winegretem (składniki wystarczy połączyć). Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 430
Ewa gotuje - odc. nr 430

Kolejny program zacznie się od przygotowania tradycyjnej sałatki szwajcarskiej...

 

Podobne przepisy

Sałatka z czerwonej fasoli

Z porem i pieczarkami;-)

Sałatka makaronowa z kurczakiem

Sprawdzona receptura na spotkanie świąteczne!

Pikle fasolkowe

Z fasolki szparagowej...

Sałatka śledziowa w kieliszkach

Monoporcja... koktajlowa;-)

Wróć do listy przepisów