Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sałatka szwajcarska

Opis przygotowania

Cebulę pokroić w półplasterki, szynkę, ser i ogórki w słupki. Przełożyć do miski. Dodać posiekaną natkę pietruszki.

Zalać winegretem (składniki wystarczy połączyć). Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 430
Ewa gotuje - odc. nr 430

Kolejny program zacznie się od przygotowania tradycyjnej sałatki szwajcarskiej...

 

Podobne przepisy

Warzywa z grilla na rukoli

Na ruszcie opiec kawałki różnokolorowej papryki...

Coleslaw z domowym sosem

Grillowy klasyk...

Sałatka z grillowanym halloumi

A do tego ananas! Wszystko wege...

Camembert z figami na roszponce

Świetna na start!

Wróć do listy przepisów