Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Oliwki z serem i winogronami

Opis przygotowania

Oliwki odsączyć z zalewy, przełożyć do miski. Dodać ser pokrojony w kostkę, drobno posiekany czosnek, winogrona, migdały oraz pokrojony szczypior (pędy szalotki). Skropić oliwą i delikatnie wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 179
Ewa gotuje - odc. nr 179

W tym odcinku Ewa zaprasza Nas na oliwkową ucztę. Przygotuje pyszne przekąski...

 

Podobne przepisy

Kapusta kiszona z marchewką i granatem

Naturalny probiotyk i solidna dawka witaminy C;-)

Sałatka z dressingiem limonkowym

Szpinak, kawałki sałaty, pokrojone rzodkiewki i ogórek wrzucić do miski. Zalać dressi ...

Sałatka jarzynowa

Nazywana też sałatką polską;-)

Cezar na wynos

Sałatkowa klasyka w wersji do pracy;-)

Wróć do listy przepisów