Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sałatka z czosnkiem niedźwiedzim

Opis przygotowania

Czosnek umyć i osuszyć. Ogórki wyszorować i pokroić w kostkę. Kuskus zalać gorącą wodą. Gdy spęcznieje dorzucić ogórki, pokrojony czosnek niedźwiedzi i posiekaną natkę pietruszki. Dodać pomidorki pokrojone w ćwiartki oraz nasionka granatu.

Wlać sos sojowy i oliwę. Wymieszać. Posypać prażonymi płatkami migdałów.

 

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 512
Ewa gotuje - odc. nr 512

Tym razem widzów czeka niespodzianka – gościem programu będzie aktorka...

 

Podobne przepisy

Sałatka z grillowanym halloumi

A do tego ananas! Wszystko wege...

Sałatka makaronowa z kurczakiem

Sprawdzona receptura na spotkanie świąteczne!

Surówka zdrowia

Buraki, marchewkę oraz jabłko umyć i obrać. Buraki i marchew zetrzeć na tarce o drobn ...

Pesto z natki marchewki

Znakomity dodatek do kremowych zup i makaronów;-)

Wróć do listy przepisów