Makaron ugotować al dente. Odcedzić. Kurzą pierś umyć, osuszyć, pokroić w niewielką kostkę, posypać solą i pieprzem oraz curry i odstawić na 30 minut. Następnie usmażyć na rozgrzanym oleju. Odstawić, by mięso wystygło.
Ananasa pokroić w kostkę, wymieszać z wystudzonym makaronem i mięsem. Dodać sok z ananasa (zalewa z puszki), sos sojowy i majonez. Wymieszać, doprawić solą i pieprzem. Schłodzić.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Tym razem zapraszam na kuchnię fusion – mówi Ewa Wachowicz. –...
Znakomity dodatek do kremowych zup i makaronów;-)
Z włoskimi pierożkami;-)
Kapustę poszatkować. Brzoskwinie i cebulę pokroić w kostkę (cebulę drobno), melisę po ...
Sałaty poszarpać do miski. Z soku z limonki, soli, miodu, wasabi i oleju przygotować ...