Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pikle z rzodkiewek

Opis przygotowania

Rzodkiewki umyć i ułożyć w słoiku.

Ocet winny ugotować z wodą, cukrem, solą, kolendrą, kardamonem i anyżem. Przestudzić i zalać rzodkiewki. Zamknąć i odstawić na minimum 2 dni.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 428
Ewa gotuje - odc. nr 428

Upieczenie chleba wcale nie jest trudne – wystarczy dobry przepis!...

 

Podobne przepisy

Krem z zielonego groszku

Do zrobienia w kilkanaście minut!

Zupa z cukinii i kopru włoskiego

Z migdałami i szynką szwarcwaldzką;-)

Chłodnik pomidorowy z pieczonymi burakami

Dobry też na ciepło lub jako... koktajl!

Knedle z kapustą i morelami

A do tego konfitura z cebuli;-)

Wróć do listy przepisów