Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pikle z rzodkiewek

Opis przygotowania

Rzodkiewki umyć i ułożyć w słoiku.

Ocet winny ugotować z wodą, cukrem, solą, kolendrą, kardamonem i anyżem. Przestudzić i zalać rzodkiewki. Zamknąć i odstawić na minimum 2 dni.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 428
Ewa gotuje - odc. nr 428

Upieczenie chleba wcale nie jest trudne – wystarczy dobry przepis!...

 

Podobne przepisy

Surówka z pora

Z jabłkiem i marchewką...

Krem kalafiorowy z mozzarellą

A do tego chipsy z selera!

Naleśnikowy twist z jarzyną

Mocno zakręcona zapiekanka...

Sałata z sosem jogurtowym

Świetna do potraw z rusztu!

Wróć do listy przepisów