Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kapusta kiszona z marchewką i granatem

Opis przygotowania

Do kapusty dodać marchewkę startą na tarce o dużych oczkach, wsypać natkę pietruszki, posłodzić miodem, przyprawić pieprzem, wlać oliwę i wymieszać. Za pomocą pałki wybić nasionka z granatu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 385
Ewa gotuje - odc. nr 385

Chętnie jemy poza domem, a dobre lokale coraz częściej powstają na przedmieściach,...

 

Podobne przepisy

Kompot z rabarbaru

Rabarbar umyć, obrać i pokroić na centymetrowe kawałki...

Zakwas na barszcz czerwony

Znakomity probiotyk i świetna baza do zupy;-)

Szparagi z szynką i parmezanem

Na przystawkę lub drugie danie...

Zupa z jarmużu

Warzywa pokroić w kostkę. Przesmażyć w garnku...

Wróć do listy przepisów