Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sos remoulade

Opis przygotowania

Wszystkie składniki posiekać. Przełożyć do miseczki. Wymieszać. Na wierzchu ułożyć wachlarz z naciętego kawałka jabłka. Sos remoulade jest doskonałym dodatkiem do wędlin - to taki duński odpowiednik naszego sosu tatarskiego.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 182
Ewa gotuje - odc. nr 182

Wielka Sobota to ostatni dzień przygotowań wielkanocnych. Ewa proponuje...

 

Podobne przepisy

Zielona szakszuka z awokado

Na śniadanie lub szybki lunch!

Jajo w gniazdku z łososiem

Dekonstrukcja jajka po benedyktyńsku...

Selerowe chipsy

Obranego selera pokroić na cieniuteńkie plasterki (można użyć szatkownicy do ogórków) ...

Bułeczki sodowe, czyli proziaki

Bardzo proste w przygotowaniu domowe pieczywo;-)

Wróć do listy przepisów