/ Przepisy / Lemoniada cytrusowa

Opis przygotowania

Z części cytrusów wycisnąć sok i przelać do dzbanka. Dorzucić plastry owoców. Zalać wodą i posłodzić syropem miętowym. Dodać kostki lodu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 516
Ewa gotuje - odc. nr 516

Przed tygodniem Ewa pokazała jak zrobić domowy syrop miętowy – w...

 

Podobne przepisy

Drożdżówka z konfiturą malinową

Na wyprawę nie tylko jagodzianki...

Ciasteczka 3-kolorowe

Z podanych składników zagnieść ciasto. Podzielić na 3 części. Pierwszą zostawić. Do d ...

Chlebek bananowy

Jeden z bardziej znanych deserów z Ameryki!

Ciasto drożdżowe z rabarbarem

Pod kruszonką... Na mące orkiszowej!

Wróć do listy przepisów