Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Lemoniada cytrusowa

Opis przygotowania

Z części cytrusów wycisnąć sok i przelać do dzbanka. Dorzucić plastry owoców. Zalać wodą i posłodzić syropem miętowym. Dodać kostki lodu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 516
Ewa gotuje - odc. nr 516

Przed tygodniem Ewa pokazała jak zrobić domowy syrop miętowy – w...

 

Podobne przepisy

Dżem z cukinii

Startą cukinię gotować na małym ogniu przez ok. 2 godziny do miękkości...

Ciasteczka wycinanki

Miękkie masło zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym, dodać przesianą mąkę i jajko. W ...

Placek z rabarbarem

W sezonie to pozycja obowiązkowa!

Babka z marchewką

Baba z marchwią utartą lukrem bogato inkrustowana...

Wróć do listy przepisów