Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Arbuzolada

Opis przygotowania

Miąższ arbuza pokroić na kawałki i usunąć pestki. Przełożyć do szklanego naczynia z kurkiem. Wlać sok z cytryny i posłodzić. Dodać wodę i zmiksować. Wrzucić kostki lodu, w razie potrzeby uzupełnić wodą. Na wierzch dać listki mięty i od razu podawać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 455
Ewa gotuje - odc. nr 455

Po wakacyjnej przerwie Ewa Wachowicz zaprosi widzów Polsatu na premierowe...

 

Podobne przepisy

Tort migdałowy

Deser po krakowsku!

Torcik z musem porzeczkowym

Herbatniki wrzucić do miksera i zmiksować...

Pampuchy drożdżowe

Drożdże rozpuścić w mleku, dodać szczyptę cukru i mąkę - tyle, by rozczyn miał konsys ...

Naleśniki gryczane

Z kisielem wiśniowym!

Wróć do listy przepisów