Śmietanę schłodzić i ubić na sztywno. Mascarpone posłodzić ksylitolem. Zmiksować i połączyć z bitą śmietaną.
Owoce przełożyć do miski. Rozgnieść widelcem.
Biszkopty namoczyć w kawie i ułożyć na dnie pucharków. Na ciastka dać masę śmietankową i rozgniecione owoce. Na owocach ułożyć nasączone biszkopty oraz krem. Udekorować jeżynami i miętą. Przed podaniem schłodzić w lodówce.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
W kolejnym odcinku Ewa zrobi sałatkę z grillowanych warzyw, kiszonego buraczka...
Z wianuszkiem owoców;-)
W stylu Pavlovej;-)
Cukier zalać w garnku winem i postawić na ogniu. Dodać przyprawy. Powoli odparować po ...
Galaretki rozpuścić w 2 szklankach gorącej wody. Czekoladę połamać na kawałki, wrzuci ...