/ Przepisy / Banany grillowane

Opis przygotowania

Banany ułożyć na ruszcie, opiec z obu stron (skórka powinna sczernieć). Zdjąć z rusztu, przeciąć wzdłuż na pół. Udekorować bitą śmietaną. Jeść łyżeczką, wybierając ciepły miąższ z zapieczonej skórki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 103
Ewa gotuje - odc. nr 103

Przed nami Dzień Dziecka, więc w kolejnym odcinku programu Ewa Wachowicz...

 

Podobne przepisy

Pasta z pistacji

Znakomita jako smarowidło i do... sernika!

Kokosowiec z ananasem

Z nutką egzotyki!

Sernik z polewą cytrynową

Bardzo smaczny, w dodatku dietetyczny.

Szaszłyki owocowe

Dla wegan - na ruszcie;-)

Wróć do listy przepisów