ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS DO PROGRAMU "EWA GOTUJE"

/ Moje programy telewizyjne / Ewa gotuje - odc. nr 396

OPIS ODCINKA

W kolejnym odcinku Ewa zrobi sałatkę z grillowanych warzyw, kiszonego buraczka i wędzonego pstrąga, udekorowaną domowym sosem pesto – z prażonego słonecznika i liści rzodkiewki. Ugotuje też zupę jarzynową w stylu włoskiej minestrone. Na danie główne będą wegetariańskie szaszłyki z warzyw i oscypka. Z kolei na deser zaproponuje tiramisu w pucharkach. Pokaże też, jak zrobić napój oczyszczający z mięty i pokrzywy.

INFO

Jeśli nie widziałeś programu na żywo, chcesz lepiej prześledzić przepis lub chcesz gotować z Ewą na żywo - zobacz odcinek na polsatboxgo.pl
POLEĆ ODCINEK

Przepisy z odcinka

Pesto z liści rzodkiewki i pokrzywy

Do sałatek i makaronu;-)

Sałatka z wędzonym pstrągiem

Z warzywami z rusztu!

Jarzynówka

W stylu włoskiej minestrone...

Szaszłyki z warzyw i oscypka

Z grilla dla wegetarian!

Detoks z pokrzywy

Orzeźwia i oczyszcza;-)

Tiramisu z owocami

Na włoską nutę...

Wróć do listy odcinków