Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Deser bezowo-kokosowy

Opis przygotowania

Białka ubić na sztywno, dodając cukier. Pod koniec dorzucić wiórki kokosowe. Piec 10-15 minut w temp. 110 st. C. Wysuszyć w otwartym piekarniku.

Podawać w pucharku z sosem malinowym (mrożone owoce zmiksować z cukrem pudrem) i bitą śmietaną aromatyzowaną odrobiną tartego imbiru.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 88
Ewa gotuje - odc. nr 88

Tym razem Ewa Wachowicz proponuje menu imprezowe. – Mamy karnawał,...

 

Podobne przepisy

Ciasto kruche z orzechami laskowymi

Z polewą czekoladową;-)

Smoothie trójkolorowe

Z malin, szpinaku i jogurtu!

Ryż z mango

Ryż zalać wodą i odstawić na 3 godziny. Następnie wypłukać, odcedzić i ugotować na parze...

Mini szarlotki z kratką

Babeczki z jabłkiem;-)

Wróć do listy przepisów