Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Surówka z młodej kapusty

Opis przygotowania

Kapustę poszatkować, marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Doprawić cukrem. Dodać sok z cytryny. Przyprawić solą oraz pieprzem. Dodać śmietanę. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 191
Ewa gotuje - odc. nr 191

Ewa Wachowicz powraca na Wasze ekrany po wakacyjnej przerwie. W tym odcinku...

 

Podobne przepisy

Bruschetta

Z sosem musztardowo-paprykowym;-)

Bukiet warzyw

Marchewki pokroić na niewielkie kawałki, kalarepę w plastry. Z kalafiora i brokułu od ...

Szynka na Wielkanoc

Domowa pieczeń...

Pasta z Jasia

Do chleba;-)

Wróć do listy przepisów