/ Przepisy / Surówka z młodej kapusty

Opis przygotowania

Kapustę poszatkować, marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Doprawić cukrem. Dodać sok z cytryny. Przyprawić solą oraz pieprzem. Dodać śmietanę. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 191
Ewa gotuje - odc. nr 191

Ewa Wachowicz powraca na Wasze ekrany po wakacyjnej przerwie. W tym odcinku...

 

Podobne przepisy

Ryż po zanzibarsku

Na mleczku kokosowym!

Hummus

Dla wegan, wegetarian i... sportowców;-)

Pesto z liści rzodkiewki i pokrzywy

Do sałatek i makaronu;-)

Kanapki z pastą dyniową

Drugie śniadanie dla wegan;-)

Wróć do listy przepisów