
Jajka ugotować, obrać, przekroić na pół. Żółtka wyjąć, przetrzeć przez sito razem z twarogiem (lub serem almette). Dodać musztardę, sosy tabasco i worcester, sól i pieprz. Wymieszać.
Pastę nałożyć do wydrążonych białek - przy pomocy cukierniczego rękawa, dość finezyjnie.
Dekorować marynowanymi ogórkami, papryką i natką pietruszki.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Kolejny odcinek magazynu kulinarnego "Ewa gotuje" rozpocznie się w…...
Mięso pokroić na mniejsze kawałki. W wysokim garnku przesmażyć najpierw podgardle - j ...
Buraki ugotować w łupinach, wystudzić i obrać. Na talerzu położyć rukolę, na nią bura ...
Na słoninie;-)
Grzyby zalać wrzątkiem i odstawić na noc. Namoczone grzyby wyłowić i włożyć do kaszy. ...