Białe kiełbasy ułożyć na kawałku folii aluminiowej. Posmarować sosem BBQ. Ułożyć plastry cebuli i zawinąć. Tak przygotowane pakunki upiec na ruszcie.
Piwo wlać do miski. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i paprykę. Wymieszać. Kiełbaski lekko naciąć i włożyć do marynaty. Przykryć i odstawić na minimum 2 godziny. Po tym czasie upiec na grillu. W trakcie można polewać marynatą.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Kolejny odcinek pod znakiem grilla. Tym razem Ewa pokaże jak na ruszcie...
Kto jadł w dzieciństwie? Ręka w górę!
Ziemniaki ugotować w mundurkach. Wystudzić, przekroić na pół, wydrążyć środki...
Wrzątek posolić, wlać łyżkę oliwy. Wrzucić makaron i ugotować al dente (4 minuty).Czo ...
Mięso umyć i wyczyścić. W misce wymieszać oliwę z musztardą i sosem sojowym...