/ Przepisy / Kaszanka z kiszoną kapustą

Opis przygotowania

Do foremek aluminiowych nałożyć połowę kiszonej kapusty (wcześniej drobno posiekać). Na kapuście ułożyć kaszankę i przykryć resztą kapusty. Posypać prażoną cebulą. Zawinąć w folię aluminiową i upiec na ruszcie.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 220
Ewa gotuje - odc. nr 220

Po wakacyjnej przerwie Ewa zaprasza na premierowe odcinki. Tym razem pokaże,...

 

Podobne przepisy

Bitki wołowe w sosie grzybowym

Niezwykle delikatna wołowina z miodem pitnym!

Frytki z pietruszki

Zamiast ziemniaków...

Gęś domowa

Na jubileusz - gęsina!

Hreczniaki

Przygotowanie hreczniaków najlepiej zacząć od zrobienia sosu...

Wróć do listy przepisów