Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kaszanka z kiszoną kapustą

Opis przygotowania

Do foremek aluminiowych nałożyć połowę kiszonej kapusty (wcześniej drobno posiekać). Na kapuście ułożyć kaszankę i przykryć resztą kapusty. Posypać prażoną cebulą. Zawinąć w folię aluminiową i upiec na ruszcie.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 220
Ewa gotuje - odc. nr 220

Po wakacyjnej przerwie Ewa zaprasza na premierowe odcinki. Tym razem pokaże,...

 

Podobne przepisy

Tarta z cebulą i serem pleśniowym

Z dodatkiem kurkumy;-)

Tarta z makrelą

Drożdże posłodzić, zalać ciepłą wodą, wymieszać i odstawić...

Indyk w migdałach

Solidny kawał indyczej piersi pokroić w poprzek włókien na centymetrowe plastry. Mięs ...

Szaszłyki indycze z rusztu

Mięso przepuścić przez maszynkę – do miski...

Wróć do listy przepisów