Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pikle z rzodkiewek

Opis przygotowania

Rzodkiewki umyć i ułożyć w słoiku.

Ocet winny ugotować z wodą, cukrem, solą, kolendrą, kardamonem i anyżem. Przestudzić i zalać rzodkiewki. Zamknąć i odstawić na minimum 2 dni.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 428
Ewa gotuje - odc. nr 428

Upieczenie chleba wcale nie jest trudne – wystarczy dobry przepis!...

 

Podobne przepisy

Domowy przecier z pomdorów

Świetna baza do pomidorówki lub sosu do spaghetti...

Wegański bigos na włoskiej

Schroniskowy klasyk w wersji bezmięsnej;-)

Krem paryski

Francuska... kartoflanka? O nie - to coś wykwintnego!

Krem z zielonego groszku

Do zrobienia w kilkanaście minut!

Wróć do listy przepisów