/ Przepisy / Tagliatelle z marchewki

Opis przygotowania

Marchewki obrać i pokroić na wstążki – obieraczką do warzyw lub mikserem wyposażonym w specjalną końcówkę.

Zblanszować. Przełożyć na talerz. Podawać z domowym sosem pesto, wiórkami parmezanu i bazylią.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 421
Ewa gotuje - odc. nr 421

Tym razem Ewa zabierze nas w kulinarną podróż po kuchniach świata. Zacznie...

 

Podobne przepisy

Szparagi z rusztu

Z jajem i cytryną;-)

Prażonka

Kociołek wyłożyć liśćmi kapusty. Warzywa pokroić w talarki...

Placki z kiszonej kapusty

Bieszczadzkie fuczki

Zalewajka z maślanką

Na leśnych, suszonych grzybach;-)

Wróć do listy przepisów