/ Przepisy / Tagliatelle z marchewki

Opis przygotowania

Marchewki obrać i pokroić na wstążki – obieraczką do warzyw lub mikserem wyposażonym w specjalną końcówkę.

Zblanszować. Przełożyć na talerz. Podawać z domowym sosem pesto, wiórkami parmezanu i bazylią.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 421
Ewa gotuje - odc. nr 421

Tym razem Ewa zabierze nas w kulinarną podróż po kuchniach świata. Zacznie...

 

Podobne przepisy

Pesto z liści rzodkiewki i pokrzywy

Do sałatek i makaronu;-)

Sałata z granatem i awokado

Lodowa w wybuchowym towarzystwie;-)

Spaghetti z sosem buraczanym

Z orzechami i grana padano;-)

Chłodnik z żółtych pomidorów

Z melonem i papryką;-)

Wróć do listy przepisów