/ Przepisy / Sos malinowy

Opis przygotowania

Mrożone maliny wsypać na patelnię. Podgrzać. Posłodzić. Uperfumować cukrem waniliowym. Zakwasić sokiem z cytryny. Odparować. Przetrzeć przez sito i przełożyć do słoiczka.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 419
Ewa gotuje - odc. nr 419

Młody szpinak jest znakomitym składnikiem wiosennych sałatek, ale równie...

 

Podobne przepisy

Słodkie burgery

Z arbuzem i ananasem...

Sernik na zimno

Z kokosem;-)

Naleśniki gryczane

Z powidłami lub dżemem;-)

Wieniec drożdżowy z serem

Drożdżówka cudnie zapleciona;-)

Wróć do listy przepisów