Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sos malinowy

Opis przygotowania

Mrożone maliny wsypać na patelnię. Podgrzać. Posłodzić. Uperfumować cukrem waniliowym. Zakwasić sokiem z cytryny. Odparować. Przetrzeć przez sito i przełożyć do słoiczka.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 419
Ewa gotuje - odc. nr 419

Młody szpinak jest znakomitym składnikiem wiosennych sałatek, ale równie...

 

Podobne przepisy

Rogaliki z nadzieniem bananowym

Z ciasta francuskiego;-)

Ciasteczka wyśmienite

Cukierniczy symbol Krakowa!

Tort ziemniaczany

Białka oddzielić od żółtek. Żółtka utrzeć z cukrem pudrem, stopniowo dodać ziemniaki, ...

Ciasto z gruszkami

  Schłodzone gruszki osuszyć na papierowym ręczniczku, przyciąć spody, by prost ...

Wróć do listy przepisów