/ Przepisy / Kasza jaglana z pesto i kurczakiem

Opis przygotowania

Kaszę przepłukać pod bieżącą wodą. Przełożyć do garnka. Zalać wrzątkiem. Dodać kurkumę, posolić, przyprawić pieprzem i ugotować.

Przełożyć do miski. Dodać trochę pesto z czosnku niedźwiedziego i wymieszać. podawać z grillowanymi udkami z kurczaka i ogórkami kiszonymi.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 389
Ewa gotuje - odc. nr 389

W kolejnym odcinku programu Ewa zaprezentuje przepisy, dzięki którym zadbamy...

 

Podobne przepisy

Karbinadle

Mięso przełożyć do miski, wymieszać z mielonym śledziem...

Hreczniaki

Przygotowanie hreczniaków najlepiej zacząć od zrobienia sosu...

Szaszłyki z warzyw i oscypka

Z grilla dla wegetarian!

Wróć do listy przepisów