Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Brownie bezglutenowe

Opis przygotowania

Z awokado wyj±ć pestkę, mi±ższ wydr±żyć i przełożyć do miski. Dodać banana i zmiksować.

Wybić jajka i ponownie zmiksować. Dodać m±kę kokosow±, kakao i sodę. Wlać syrop z agawy. Uperfumować ekstraktem waniliowym. Posolić i jeszcze raz zmiksować.

Przełożyć do żaroodpornej foremki (20 cm x 20 cm). Wyrównać i wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 st. C. Piec przez ok. 25 minut.

Po wystudzeniu udekorować roztopion± czekolad± oraz pistacjami.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WY¦LIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 318
Ewa gotuje - odc. nr 318

Ponieważ Ewa dostaje bardzo dużo maili z pro¶b± o przepisy bezglutenowe,...

 

Podobne przepisy

Crostata

M±kę, proszek do pieczenia i cukier puder przesiać na stolnicę i posiekać z zimnym ma ...

Ciasteczka serowe z marmolad±

M±kę przesiać na stolnicę...

Bajkowy torcik jabłkowy

M±kę z proszkiem do pieczenia przesiać na stolnicę. Dodać cukier, cukier waniliowy i ...

Migdałowe brownie z czerwon± fasol±

Czekoladowe ciasto z fasolk±? Czemu nie!

Wróć do listy przepisów