Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sałata z sosem jogurtowym

Opis przygotowania

Do dużej miski wrzucić poszarpaną sałatę oraz pokrojone w plastry rzodkiewki, pomidory i ogórki.

Jogurt przyprawić solą, pieprzem, suszoną natką pietruszki i oregano. Wymieszać. Przed podaniem przelać na sałatę i wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 248
Ewa gotuje - odc. nr 248

Ostatni przed wakacjami odcinek „Ewa gotuje” upłynie pod znakiem...

 

Podobne przepisy

Szparagi z rusztu

Z jajem i cytryną;-)

Bakłażany pod parmezanem

Włoski klasyk - bakłażany zapiekane z sosem pomidorowym, mozzarellą i parmezanem.

Krem z białych warzyw

Masło wrzucić do garnka. Gdy się roztopi, podsmażyć na nim pietruszki, kawałek selera i ziemniaki...

Cebula w occie jabłkowym

Słodka i kwaśna!

Wróć do listy przepisów