Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Tagliatelle z marchewki

Opis przygotowania

Marchewki obrać i pokroić na wstążki – obieraczką do warzyw lub mikserem wyposażonym w specjalną końcówkę.

Zblanszować. Przełożyć na talerz. Podawać z domowym sosem pesto, wiórkami parmezanu i bazylią.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 421
Ewa gotuje - odc. nr 421

Tym razem Ewa zabierze nas w kulinarną podróż po kuchniach świata. Zacznie...

 

Podobne przepisy

Pak choi z patelni

Kapusta chińska na ciepło;-)

Szparagi z szynką i parmezanem

Na przystawkę lub drugie danie...

Zielone szparagi w szynce

W sezonie na szparagi to pozycja obowiązkowa.

Sałatka wiosenna

Warstwowa!

Wróć do listy przepisów