Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Warzywa na parze

Opis przygotowania

Warzywa podzielić na mniejsze kawałki i ugotować na parze. Podawać z sosem czosnkowym.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 208
Ewa gotuje - odc. nr 208

Tym razem Ewa gotuje na parze! Zrobi dorsza z masłem czosnkowym oraz warzywa...

 

Podobne przepisy

Barszcz ukraiński

Ziemniaki należy obrać, umyć i pokroić w zgrabną kostkę. W wersji wegetariańskiej wrz ...

Gratin

Formę żaroodporną (26 cm x 26 cm) wysmarować masłem. Śmietankę wymieszać z mlekiem...

Surówka z pora

Z jabłkiem i marchewką...

Surówka z pora

Pora umyć pod bieżącą wodą, posiekać w półplasterki...

Wróć do listy przepisów