/ Przepisy / Warzywa na parze

Opis przygotowania

Warzywa podzielić na mniejsze kawałki i ugotować na parze. Podawać z sosem czosnkowym.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 208
Ewa gotuje - odc. nr 208

Tym razem Ewa gotuje na parze! Zrobi dorsza z masłem czosnkowym oraz warzywa...

 

Podobne przepisy

Zielone szparagi w szynce

W sezonie na szparagi to pozycja obowiązkowa.

Marchewka z imbirem i żurawiną

Marchewkę pokroić na plasterki. Imbir obrać...

Surówka chińska

Kapustę poszatkować do miski. Dodać startą marchewkę...

Kulki ziemniaczane

Sposób na kartofle...

Wróć do listy przepisów