Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Warzywa na parze

Opis przygotowania

Warzywa podzielić na mniejsze kawałki i ugotować na parze. Podawać z sosem czosnkowym.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 208
Ewa gotuje - odc. nr 208

Tym razem Ewa gotuje na parze! Zrobi dorsza z masłem czosnkowym oraz warzywa...

 

Podobne przepisy

Zielona szakszuka z awokado

Na śniadanie lub szybki lunch!

Minestrone z grillowanych warzyw

Warzywa, za wyjątkiem pomidorów, pokroić na mniejsze kawałki...

Zakwas na barszcz czerwony

Znakomity probiotyk i świetna baza do zupy;-)

Krem z porów

Trochę inna jarzynowa;-)

Wróć do listy przepisów