Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Bukiet warzyw

Opis przygotowania

Marchewki pokroić na niewielkie kawałki, kalarepę w plastry. Z kalafiora i brokułu odciąć różyczki. Por pokroić na kawałki. Gotować na parze ok. 20 minut.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 72
Ewa gotuje - odc. nr 72

W tym wydaniu swojego autorskiego programu Ewa Wachowicz zdradzi swój kolejny...

 

Podobne przepisy

Pasztet z królika i golonki

Królika i golonkę gotować do miękkości wraz z warzywami i suszonymi grzybami (przypra ...

Focaccia z oliwą i suszonymi pomidorami

Drożdże rozpuścić w letniej wodzie, dodać cukier. Mąkę przesiać na stolnicę, zrobić d ...

Oliwki z czekoladą

Oliwki wsypać do miseczki...

Śledzie cytrynowe w oleju lnianym

Idealna przystawka na wigilijny stół! Świętą tuż tuż...

Wróć do listy przepisów