Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Muffiny z bananem

Opis przygotowania

Mąkę przesiać z proszkiem do pieczenia. Dodać pozostałe składniki i wyrobić na jednolitą masę. Banany pokroić w drobną kostkę, wmieszać do ciasta.

Przełożyć do foremek na muffiny - napełniać do 2/3 wysokości. Piec przez 30 minut w temp. 170 st. C.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 94
Ewa gotuje - odc. nr 94

Tym razem zapraszam na kuchnię fusion – mówi Ewa Wachowicz. –...

 

Podobne przepisy

Rogale świętomarcińskie

Drożdże rozpuścić w niewielkiej ilości mleka. Jajka utrzeć z cukrem i połączyć ze sto ...

Sernik na zimno

Z kokosem;-)

Francuskie ciasto z jabłkami

Na maśle solonym! Wedle receptury z Bretanii...

Grzebyczki

Składniki posiekać nożem. Zagnieść ciasto, zawinąć w folię i włożyć do lodówki na co ...

Wróć do listy przepisów