
Czosnek umyć i osuszyć. Ogórki wyszorować i pokroić w kostkę. Kuskus zalać gorącą wodą. Gdy spęcznieje dorzucić ogórki, pokrojony czosnek niedźwiedzi i posiekaną natkę pietruszki. Dodać pomidorki pokrojone w ćwiartki oraz nasionka granatu.
Wlać sos sojowy i oliwę. Wymieszać. Posypać prażonymi płatkami migdałów.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Tym razem widzów czeka niespodzianka – gościem programu będzie aktorka...
Szybka i smaczna!
Oliwki odsączyć z zalewy, przełożyć do miski. Dodać ser pokrojony w kostkę, drobno po ...
Buraki umyć, lecz nie obierać. Upiec w piekarniku nagrzanym do 200 st. C (małe pieką ...
Kapustę poszatkować. Brzoskwinie i cebulę pokroić w kostkę (cebulę drobno), melisę po ...