
Mozzarellę poszarpać na talerz. Ser Brie pokroić na mniejsze kawałki i również ułożyć na talerzu. Dodać pomidory, pokrojone w grub± kostkę oraz start± na tarce goudę.
Jogurt wymieszać z majonezem. Dodać przeci¶nięty przez praskę czosnek. Posolić, wymieszać i przelać na talerz. Na samym końcu dorzucić oliwki. Udekorować li¶ćmi bazylii.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Po raz kolejny Ewa zaprasza na potrawy kuchni hiszpańskiej. Zrobi tapenadę...
Z papryk wyci±ć gniazda nasienne. Pokroić w paski...
Z grillowanym boczkiem;-)
Sałaty poszarpać do miski. Dodać pokrojon± paprykę i przekrojone na pół pomidorki kok ...
Buraki umyć, lecz nie obierać. Upiec w piekarniku nagrzanym do 200 st. C (małe piek± ...