Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Twaróg wędzony

Opis przygotowania

Sery na kilka godzin umieścić w solance. Następnie osuszyć i włożyć do siatek wędzarniczych. Posypać czosnkiem lub czarnuszką i na 3 godziny wstawić do wędzarni (temp. 30-40 st. C).

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 452
Ewa gotuje - odc. nr 452

Młodsi telewidzowie pewnie nie pamiętają czasów zaraz po zmianie ustroju,...

 

Podobne przepisy

Kruszaniec Bożenki

Wyjątkowo kruche, niesamowicie smaczne!

Granola

Do miski wsypać płatki owsiane, dodać ziarno słonecznika, posiekane orzechy włoskie oraz sezam...

Biszkopt z masą malinową

Udekorowany świeżymi owocami!

Gofry szpinakowe

Z awokado;-)

Wróć do listy przepisów