Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sos malinowy

Opis przygotowania

Mrożone maliny wsypać na patelnię. Podgrzać. Posłodzić. Uperfumować cukrem waniliowym. Zakwasić sokiem z cytryny. Odparować. Przetrzeć przez sito i przełożyć do słoiczka.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 419
Ewa gotuje - odc. nr 419

Młody szpinak jest znakomitym składnikiem wiosennych sałatek, ale równie...

 

Podobne przepisy

Sernik bezglutenowy słodzony ksylitolem

Na płatkach owsianych;-)

Blok czekoladowy

Tabliczkę czekolady rozkruszyć. Mleko w proszku przesiać przez sitko. Posiekać około ...

Orzechowiec z masą śliwkową

Jajka wybić do miski i zmiksować z cukrem na białą, puszystą masę...

Kokosowiec z ananasem

Z nutką egzotyki!

Wróć do listy przepisów