Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Rosół na kaczce

Opis przygotowania

Upieczone resztki z kaczki przełożyć do garnka z wodą. Dodać warzywa i przyprawy. Przykryć i na małym ogniu gotować przez 2 godziny.

Podawać z makaronem, ugotowaną marchewką i posiekaną natką pietruszki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 398
Ewa gotuje - odc. nr 398

Tym razem Ewa zaprosi widzów na zaskakujące owocowe śniadanie – upiecze...

 

Podobne przepisy

Dyniowa z jabłkiem

Dynię pokroić na kawałki. Ułożyć na blasze – na papierze do pieczenia. Skropić oliwą...

Zalewajka z maślanką

Na leśnych, suszonych grzybach;-)

Chłodnik ogórkowy

Z jajem przepiórczym i wędzonym łososiem!

Flaczki z gęsich pipek

W Krakowie pipek to żołądek gęsi;-)

Wróć do listy przepisów