Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Lemoniada imbirowa

Opis przygotowania

Z cytrusów wycisnąć sok. Przelać do dzbanka. Imbir obrać, zetrzeć na drobnej tarce i dorzucić do soku. Posłodzić ksylitolem. Wlać wodę, wymieszać, wrzucić miętę i plasterki owoców. Schłodzić w lodówce.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 395
Ewa gotuje - odc. nr 395

W pierwszym po przerwie wakacyjnej odcinku Ewa zaprosi widzów do swej kuchni...

 

Podobne przepisy

Truskawki z octem balsamicznym

Fantastyczny dodatek do mięs!

Selerowe chipsy

Obranego selera pokroić na cieniuteńkie plasterki (można użyć szatkownicy do ogórków) ...

Masło klarowane

Wyśmienite do smażenia!

Jabłka pieczone w cieście

Znakomite na śniadanie lub jako deser!

Wróć do listy przepisów