Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Koktajl z czosnkiem niedźwiedzim

Opis przygotowania

Plaster ananasa i jabłko pokroić na mniejsze kawałki i wrzucić do blendera. Dorzucić szpinak i czosnek niedźwiedzi. Zalać wodą i zmiksować. Wypić od razu po przygotowaniu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 391
Ewa gotuje - odc. nr 391

Tym razem krzątanina w kuchni Ewy zacznie się od przyrządzenia błyskawicznego...

 

Podobne przepisy

Pasztet w słoiku

Na mięsie z bulionu...

Smarowidło z Jaśka

Doskonałe z chlebem i kiszonym ogórkiem!

Pasztet z soczewicy

Znakomita przystawka na wigilijną wieczerzę!

Śledzie po kaszubsku

Ryba w pomidorach;-)

Wróć do listy przepisów