Sałaty przełożyć do miski. W razie potrzeby poszarpać na mniejsze kawałki. Oscypek pokroić w plastry (najlepiej na mandolinie). Ułożyć na sałacie. Dorzucić przekrojone na pół winogrona i talarki cebuli.
Na stole polać winegretem (składniki wystarczy energicznie wymieszać w słoiczku).
Podawać z grillowanymi warkoczami boczku (bekonem owinąć patyczki do szaszłyków i opiec na ruszcie).
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
W kolejnym odcinku Ewa ugotuje zupę-krem z pieczonych pieczarek. Następnie...
Samo zdrowie!
Kuskus zalać wrzątkiem i odstawić na 5 minut. Do ciepłej, ale już nie gorącej kaszy, dodać pokrojone w paski suszone pomidory...
Mix ulubionych sałat, grzyby i ser;-)
Sałaty umyć i osuszyć. Poszarpać do miski. Polać sosem przyrządzonym z wody, soku z c ...