ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS DO PROGRAMU "EWA GOTUJE"

/ Moje programy telewizyjne / Ewa gotuje - odc. nr 334

OPIS ODCINKA

W kolejnym odcinku Ewa ugotuje zupę-krem z pieczonych pieczarek. Następnie przeniesie się do ogrodu, gdzie uwędzi łososia i halibuta. Poda też sałatę z „warkoczami” – coś w rodzaju szaszłyków – z grillowanego boczku. Na deser będzie mus truskawkowy z kremem na bazie serka mascarpone.

INFO

Jeśli nie widziałeś programu na żywo, chcesz lepiej prześledzić przepis lub chcesz gotować z Ewą na żywo - zobacz odcinek na polsatboxgo.pl
POLEĆ ODCINEK

Przepisy z odcinka

Zupa krem z warzyw i pieczarek

Pieczarkowa na włoszczyźnie...

Wędzony łosoś i halibut

Ryby z domowej wędzarni!

Sałata z grillowanym boczkiem

Warkocze na zielonym;-)

Wróć do listy odcinków