Kiełbaski, pokrojoną w plastry kaszankę i boczek upiec na grillu lub patelni grillowej. Pomidory przekroić na pół i też upiec na ruszcie. Jajka wybić na patelnię, na mocno rozgrzane masło. Fasolkę podgrzać. Wszystkie składniki ułożyć na płaskim talerzu. Udekorować koperkiem.
Podawać z pieczywem i sokiem pomarańczowym.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Ponieważ wielu naszych rodaków na swoją nową ojczyznę wybrało Irlandię,...
Oliwki wrzucić do miseczki, dodać pokrojoną w piórka cebulę...
Buraki ugotować w łupinach, wystudzić i obrać. Na talerzu położyć rukolę, na nią bura ...
Bakłażana opiec na ruszcie, przykryć lub przełożyć do wędzarni. Przekroić na pół, wyd ...
Fasolę przepłukać i namoczyć (przez co najmniej 6 godzin, a jeszcze lepiej dzień prze ...