Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Szpinak z truskawkami

Opis przygotowania

Szpinak umyć i osuszyć. Rozrzucić na dużym, płaskim talerzu. Dodać przekrojone na pół truskawki. Pokruszyć ser. Posypać posiekanymi orzechami (wcześniej warto je uprażyć). Skropić octem balsamicznym – wymieszanym z miodem lub syropem z agawy.

Można przyprawić świeżo zmielonym, kolorowym pieprzem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 279
Ewa gotuje - odc. nr 279

Można odnieść wrażenie, że grillowanie stało się naszą „dyscypliną...

 

Podobne przepisy

Pak choi z patelni

Kapusta chińska na ciepło;-)

Kopytka

Wyszorowane ziemniaki ugotować w mundurkach. Obrać i przecisnąć przez praskę. Wystudz ...

Pasta serowa z olejem i pestkami z dyni

Zaskakujące połączenie smaku oleju dyniowego, pestek i twarogu...

Śledzie w oleju dyniowym

Z orzechami i suszonymi śliwkami!

Wróć do listy przepisów