/ Przepisy / Warzywa w mleczku kokosowym

Opis przygotowania

Czosnek pokroić na plasterki, podsmażyć na oliwie (nie wolno przypalić). Dodać warzywa, wymieszać i lekko przesmażyć. Zalać mleczkiem kokosowym, przyprawić solą i pieprzem. Poddusić.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 178
Ewa gotuje - odc. nr 178

Po zimowej przerwie Ewa ponownie zaprasza do swoje kuchni! W tym odcinku...

 

Podobne przepisy

Smalec gęsi z gruszką

Do pieczywa...

Dynia a'la Hasselback

Po szwedzku;-)

Cebula z piekarnika

Wpuść chłopa do kuchni to cebulę przypali!

Chleb gryczany

Chleb z... kaszy;-) Bez glutenu!

Wróć do listy przepisów