Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Surówka z białej rzodkwi

Opis przygotowania

Rzodkiew obrać, umyć i zetrzeć na tarce o grubych oczkach lub pokroić na cienkie , długie paski za pomocą zwykłej obieraczki do warzyw. Przełożyć na sito i odcisnąć nadmiar soku. Wrzucić do miski, dodać kukurydzę, majonez i jogurt. Dokładnie wymieszać. Doprawić solą i białym pieprzem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 132
Ewa gotuje - odc. nr 132

Placki ziemniaczane, surówka z białej rzodkwi, serownik-murzynek wariacje...

 

Podobne przepisy

Szpinak i lodowa z mandarynkami

Boczek pokroić w paski i zrumienić na patelni...

Lodowa z melonem

Sałatę umyć i poszarpać do miski...

Pikle z marchewki

W kształcie wstążek;-)

Sałatka obiadowa

Z kapusty, marchewki, papryki, cebuli, pomidorów i ogórków...

Wróć do listy przepisów