Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pasta jajeczna

Opis przygotowania

Składniki zmiksować. Przyprawić solą i pieprzem. Dodać posiekany szczypiorek lub rzeżuchę. Wymieszać. Udekorować zieleniną.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 22
Ewa gotuje - odc. nr 22

Odcinek "piknikowy". W kuchni Ewa Wachowicz przygotuje pasty z wędzonej...

 

Podobne przepisy

Jajka po marokańsku

Afrykańska odpowiedź na bliskowschodnią szakszukę;-)

Lodowa fit z cytrusami i indykiem

Sałatę porwać do miski. Z pomarańczy i grapefruita wyciąć filety...

Cebula z piekarnika

Wpuść chłopa do kuchni to cebulę przypali!

Truskawki z octem balsamicznym

Fantastyczny dodatek do mięs!

Wróć do listy przepisów