/ Przepisy / Choripan

Opis przygotowania

Kiełbasę usmażyć na patelni lub upiec na grillu. Pieczywo opiec w piekarniku (jeśli jest prosto z piekarni nie trzeba tego robić). Każdą bagietkę rozciąć wzdłuż, nie przecinając jednak na dwie części. Posmarować chimichurri (składniki wystarczy wymieszać), włożyć kiełbasę, ponownie posmarować chimichurri i od razu podawać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 305
Ewa gotuje - odc. nr 305

Choć nasz kraj leży daleko od Argentyny, to z jej mieszkańcami mamy wiele...

 

Podobne przepisy

Śledź pod pierzynką

Ziemniaki i marchewkę ugotować w łupinach. Buraki podobnie, tyle że oddzielnie, ponie ...

Śledzie w śmietanie

Śledzie moczyć przez kilka godzin w wodzie, obrać ze skóry, zalać mlekiem i odstawić ...

Szaszłyki z grilla

Mięso umyć i dwukrotnie przepuścić przez maszynkę. Cebulę obrać i pokroić drobniutko. ...

Majonezy smakowe

Domowe sosy na bazie majonezu!

Wróć do listy przepisów