/ Przepisy / Oliwki z mozzarellą

Opis przygotowania

Oliwki odcedzić z zalewy, przełożyć do miski, dodać mozzarellę (najlepiej w kulkach). Dorzucić paprykę pokrojoną na kawałki. Dodać posiekaną natkę pietruszki i prażone płatki migdałów. Polać oliwą. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 180
Ewa gotuje - odc. nr 180

W tym odcinku Ewa zaprasza na kurczaka z hiszpańskimi oliwkami oraz flan...

 

Podobne przepisy

Śledzie w oleju dyniowym

Z orzechami i suszonymi śliwkami!

Lodowa fit z cytrusami i indykiem

Sałatę porwać do miski. Z pomarańczy i grapefruita wyciąć filety...

Pasta serowa

Ser przetrzeć przez sito, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, śmietanę i obie pa ...

Ser biały w oliwie ziołowej

Przystawka lub składnik sałatek...

Wróć do listy przepisów