/ Przepisy / Kiszka na szybko

Opis przygotowania

Kaszankę naciąć wzdłuż, w nacięcie włożyć drobno pokrojoną cebulę i czosnek. Szczelnie zawinąć w folię aluminiową. Upiec na grillu.

Następnie rozwinąć i udekorować pokrojonym ogórkiem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 167
Ewa gotuje - odc. nr 167

W tym odcinku: sakiewki, kaszanka i babeczki.

 

Podobne przepisy

Wrapy do szkoły

Zamiast klasycznych kanapek...

Sałatka ziemniaczana

Ziemniaki ugotować w mundurkach, wystudzić, obrać i pokroić w kostkę...

Cytryny kiszone po marokańsku

Super zdrowy dodatek do mięs, jak też składnik sałatek!

Domowy majonez

Słynny sos z Mahon;-)

Wróć do listy przepisów