Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kiszka na szybko

Opis przygotowania

Kaszankę naciąć wzdłuż, w nacięcie włożyć drobno pokrojoną cebulę i czosnek. Szczelnie zawinąć w folię aluminiową. Upiec na grillu.

Następnie rozwinąć i udekorować pokrojonym ogórkiem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 167
Ewa gotuje - odc. nr 167

W tym odcinku: sakiewki, kaszanka i babeczki.

 

Podobne przepisy

Chleb gryczany

Chleb z... kaszy;-) Bez glutenu!

Kanapki pod chmurkę

Czekadełko przed daniem głównym;-)

Pasta jajeczna z rzeżuchą

Znakomity dodatek do pieczywa!

Śledzie po kaszubsku

Ryba w pomidorach;-)

Wróć do listy przepisów