Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Acai bowl

Opis przygotowania

Jogurt przełożyć do miksera. Dodać jagody acai, masło orzechowe, jeżyny, borówki, zamrożonego banana, gruszkę i truskawki. Zmiksować. Przelać do pucharków. Wsypać granolę lub orzechy. Udekorować owocami.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 548
Ewa gotuje - odc. nr 548

Lato nie odpuszcza, więc w kolejnym odcinku „Ewa gotuje” -...

 

Podobne przepisy

Kiszone liście winogron

Idealne do gołąbków lub... sałatek!

Kurczak tikka masala

Stworzony w... Szkocji klasyk kuchni indyjskiej

Krem sułtański

Z rodzynkami w rumie!

Wróć do listy przepisów