
Owoce ułożyć na desce (truskawki można przekroić na pół). Pomiędzy dać listki mięty i połamaną na kawałki czekoladę.
Sposób przygotowania czekolady:
Olej kokosowy przełożyć do miski umieszczonej na garnku z wrzątkiem. Gdy zrobi się płynny wsypać kakao. Wymieszać miotełką. Posłodzić miodem. Wsypać wiórki kokosowe. Jeszcze raz dobrze wymieszać. Zdjąć z kąpieli wodnej i dorzucić prażone migdały.
Masę przełożyć do foremki wyścielonej papierem do pieczenia. Wyrównać. Posypać solą. Gdy wystygnie schłodzić w lodówce.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Po wakacyjnej przerwie Ewa Wachowicz przywita widzów Polsatu w jej krakowskim...
Żółtka oddzielić od białek. Do białek dodać cukier i ubić pianę. Dodać żółtka i ubić ...
Babeczki z jabłkiem;-)
Mąkę z masłem posiekać nożem. Dodać wszystkie żółtka (dwa ugotowane i przetarte przez ...
Drożdże rozpuścić w niewielkiej ilości mleka. Jajka utrzeć z cukrem i połączyć ze sto ...